Lycka är typ små stunder…

Min blogg fyller om ett par dagar två år. Att blogga betyder mycket för mig och jag är så glad att jag tog steget att starta en egen blogg 🙂 Att sätta ord på mina tankar och att reflektera är och har varit ett stort stöd i mitt tankearbete både arbetsmässigt och privat.

Det inlägg som haft flest läsare och mest besök under det gångna två året är Vad är lycka för dig, vad är lycka för mig? Kanske har inlägget en tacksam titel, ämnet är intressant för många och ett flertal som inte skulle hitta till min blogg har tack vare inlägget återkommit som läsare. För egen del skrev jag inlägget av det enkla skälet att jag hade behov av att fundera kring vad lycka egentligen är. Mest av allt uppskattar jag Anna-Stina Takalas kommentar till inlägget där hon klokt och sant skriver att lyckan är flyktig och upplevs i bara korta stunder.

Såhär i juletider kan jag inte annat än att önska alla korta stunder av lycka och julefrid. Själv ser jag mest fram mot att få återhämta mig, fotografera, promenera och umgås.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s