Fotosöndag – sharing is caring

När jag loggar in på twitter på söndagar ser jag att många twittrare pysslar med att delta i fotosöndag. Fotografering intresserar mig som den lekman jag är men hittills har jag inte varit lockad av att delta. Veckans tema är dock sharing is caring och det är något som jag verkligen engagerar mig och som idag är en del av mitt förhållningssätt. Så, nu är det dags att delta i fotosöndag.

Vad innebär temat sharing is caring för mig? Det finns säkert många aspekter på temat men för mig är det framför de möten, nätverkande och dela med sig kulturen som jag stöter på i sociala medier och då främst på twitter. Det finns många som jag känner tacksamhet inför och det är många som jag önskar lyfta fram men just idag på fotosöndag så har jag valt att publicera nedanstående bild på flickr.

Bilden är tagen på årets Bok & biblioteksmässa under en fikapaus med Kristina Alexanderson. Tröjan,clonerna och iphonen tillhör henne. Idag får den här bilden vara min tolkning av sharing is caring. Förutom att Kristina alltid delar med sig, svarar på frågor, utmanar och inspirerar så är hon framför allt ett bevis på att det går att göra skillnad! Tack!

Fotograf: Cecilia Bengtsson

Annonser

1 thought on “Fotosöndag – sharing is caring

  1. Ping: Äntligen söndag, Sharing is caring | Kristina Alexandersons blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s